Mack Basement

Location: Bedford, NH
Year: 2015
Created by: Spatial Construction

Challenge: Figure out how to maintain smooth, easy flow throughout a very large, unfinished, boxy & sectional space. Oh yeah, and incorporate all the “must haves” to justify the investment.

Solution: Establish a relationship built on trust, mutual understanding, and confidence, ensuring a smooth design and build process. Result, an incredibly functional and usable space that incorporates all the clients needs, desires and aesthetic visions. A full gym, including a dedicated elliptical training area; a two-player tennis wall; tray ceilings; pocket doors; an insulated and beautiful, laminated, floating floor from Spain; expansive natural lighting with views atop the skyline of Manchester. Inviting, open, functional, fun and usable. Challenge met!