Snitgen Deck

Location: New Boston, NH
Year: 2016
Challenge: Remove existing deck and structure, and replace with a maintenance free, composite deck. Enhance with lights, a built in bench,including end tables, a wider stair, and repair the many builders mistakes. The house and deck were only 18 months old.
Solution: Work with client to determine her needs and what she would like to see the deck become. The deck while small, was expanded slightly and now has a landing that meets code, the railings no longer end in front of windows rather, in between them. All siding has been rehung allowing joints to line up correctly, flashing and ice & water shield were added for house sheathing protection. The new deck now includes a bench with end tables, as well as lighted posts throughout. A beautiful deck, indeed.